Το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησης Βίσση – Βανδή το 2008

Screenshot Alpha

 «Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ» ξεκαθάρισε Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας το ντουέτο που έκανα Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή λίγο πρίν το τέλος του 2020.

Την πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Video Music Awards, πολλά χρόνια πριν την πρώτη τους συνύπαρξη στη σκηνή του τελικού του J2US, αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ» ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μια συνάντηση μεταξύ της Άννας και της Δέσποινας το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Awards. Είχαν ξαναβρεθεί στην πρόβα και είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Η Δέσποινα είχε πολύ ευγενικά
πλησιάσει και της είχε πει «καλησπέρα, τι όμορφη που είσαι», και η Άννα της είπε «κι εσύ». Είχαν μιλήσει για 5-10 λεπτά. Ίσως τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια συνεργασία. Τα είχαν πει γλυκά και ήρεμα.

Μετά οι κάμερες είχαν ρωτήσει την Άννα και είπε ότι βρέθηκαν. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά τόσο-όσο... Τι σημαίνει όμως το μαγικό timing…» κατέληξε η ίδια.via Ειδήσεις https://ift.tt/355TZKr
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.