«Βλέπουν στον ύπνο το παιδί να τους λέει “δεν έφταιγα μάνα, δεν έφταιγα”»: Συγκλονίζει η θεία του 25χρονου

«Βλέπουν στον ύπνο το παιδί να τους λέει

Γιος πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή, φέρεται να παραβίασε στοπ με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ήταν 18:30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου όταν ο 25χρονος, φορώντας κράνος, επέστρεφε από την δουλειά του, στο σπίτι του στην Κηφισιά, μέσω της Θησέως. Τότε συνέβη το δυστύχημα στην Εκάλη.

Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που επέστρεφε από το γυμναστήριο, φέρεται να βγήκε από το στενό της οδού Πασχαλιάς στον κεντρικό δρόμο. Παραβίασε το «STOP» στο στενό αλλά και τη διπλή διαχωριστική γραμμή στη Θησέως και έστριψε αριστερά με κατεύθυνση τον Διόνυσο, οπότε και παρέσυρε το μηχανάκι με τον 25χρονο, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονίζει η θεία του θύματος για το δυστύχημα στην Εκάλη

Μια θεία του άτυχου 25χρονου, δήλωσε: «Κατέβαινε τη Θησέως και βγήκε από το στοπ στην οδό Πασχαλιάς ένα τζιπ θεόρατο, χωρίς να σταματήσει στο στοπ κι έκανε αναστροφή αριστερά που απαγορευόταν στο δρόμο. Το παιδί φορούσε κράνος. Ήταν πολύ καλός και πολύ προσεκτικός οδηγός. Πήγαμε στο ΚΑΤ και το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε είναι να του κλείσουμε τα μάτια. Κάθε βράδυ βλέπουν στον ύπνο τους το παιδί να τους λέει "δεν έφταιγα μάνα, δεν έφταιγα"».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qkomVL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη