Πάτρα: Νέα στοιχεία και προσαγωγές για τον πυροβολισμό 27χρονου (vid)

eurokinissi

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 27χρονος που πυροβολήθηκε χθές στο κεφάλι, ενώ στην Ασφάλεια Πατρών έγιναν δύο προσαγωγές αργά το βράδυ της Δευτέρας, ατόμων που επέβαιναν σε οχήματα που ενεπλάκησαν στο επεισόδειο.

Οι δύο προσαγωγές που έγιναν είναι ο οδηγός του ενός οχήματος και ο συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, ενω αναζητείται ο άνδρας που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 27χρονο από την Αλβανία.

Με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση -που θυμίζουν άλλες εποχές- προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις όπως μεταδίδει το thebest, αναφέρουν οτι πρόκειται για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και πως το χθεσινό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια κατοίκων και περαστικών ήταν η συνεχεια άλλου επεισοδίου προ ημερών με θύμα τον αδελφό του 27χρονου,ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση μαχαίρι.

Ο 27χρονος Μ.Μ. επεσε στο έδαφος έχοντας πυροβοληθεί στο κεφάλι από τους επιβάτες του άλλου οχήματος. Μετά από κυνηγητό επί της οδού Κορίνθου, τα δυο οχήματα σταμάτησαν στον κόμβο Κουρτέση και μετά από διαπληκτισμό πυροβόλησαν τον 27χρονο στο κεφάλι και έφυγαν από το σημείο πεζοί.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί έδιναν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος παραμένει διασωληνωμένος, με τα μηχανήματα να τον κρατούν τυπικά μέχρι ώρας στη ζωή.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YiiNek
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη