Κλειστά καταστήματα και σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή 31/1

INTIME

Κλειστά θα είναι σήμερα Κυριακή 31/1 τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ. O τρόπος λειτουργίας και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων από αύριο Δευτέρα 31/1. 

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα αλλά και τα σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή 31/1 αν και είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Έτσι, μετά από απόφαση της κυβέρνησης, τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε με click away ούτε με click in shop αυτή την Κυριακή στην Αττική αλλά και την υπόλοιπη χώρα.

Τα μαγαζιά θα δέχονται πελάτες για ψώνια με ραντεβού, αν πρόκειται για ρούχα, παπούτσια και βιβλία ενώ θα λειτουργούν με click away σε κάθε άλλη περίπτωση.

Σημειώνεται ότι καθώς η Αττική εντάσσεται από το Σάββατο στις «κόκκινες» περιοχές η λειτουργία του λιανεμπορίου θα γίνεται όλες τις υπόλοιπες μέρες σχεδόν στο σύνολο της αγοράς μέσω click away, πλην της εφαρμογής click in shop σε καταστήματα ένδυσης υπόδησης και ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι προαιρετικό και προβλέπεται από τις 7:00 έως τις 20:00.

Για τη μετάβαση σε κατάστημα ο καταναλωτής θα πρέπει να στείλει στο 13033 με την επιλογή 2 για «μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης, ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης μαζί με την απόδειξη προαγοράς του προμηθευτή.via Ειδήσεις https://ift.tt/2Mdie3o
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.