Ενισχύθηκε ο Α.Ο. Λαμίας με 4 νέες ταλαντούχες αθλήτριες


«ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ»

Μετά την αναζήτηση ομάδων στο εξωτερικό, της Αλεξίας Καλανταρίδου και των τριών ξένων αθλητριών, το Δ.Σ. του Α.Ο. Λαμίας 2013 αποφάσισε την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με εγχώριες αθλήτριες, ώστε να συνεχίσει την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Volley League (A1) Γυναικών. Πρόκειται για νεαρές παίκτριες με πολύ ταλέντο και όρεξη να βοηθήσουν την ομάδα του συλλόγου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, που ελπίζουμε για το καλό του βόλεϊ και του ελληνικού αθλητισμού να αρχίσει σύντομα.

Με χαρά λοιπόν ο σύλλογος ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητριών: Γεωργία Χατζηχαραλάμπους, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Κατερίνα Κογεράκη και  Έλλη Μανάϊ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2020-21.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τα σωματεία, ΑΟΝ ¨ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ", 'ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ", "ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" και "ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" για την παραχώρηση των αθλητριών.

Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει όλες τις αθλήτριες στην οικογένεια του και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη