ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 5-0: Στην επόμενη φάση από την Τούμπα, με χατ τρικ Τζόλη

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 5-0: Στην επόμενη φάση από την Τούμπα, με χατ τρικ Τζόλη

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου και με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πήρε ευρεία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ 5-0 και ουσιαστικά πήρε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε σε φανταστική κατάσταση τον Χρήστο Τζόλη, με τον νεαρό επιθετικό να πετυχαίνει χατ-τρικ. Κρμέντσικ και Ίνγκανσον οι άλλοι σκόρερ.

Παρά το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να παρατάξει με κάποιες αλλαγές την ομάδα του, εκείνη μπήκε κυριαρχικά στο πρώτο μέρος, μην δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα της Λάρισας να κάνει κάποια απειλητική φάση στην εστία του ΠΑΟΚ.

Από τα πρώτα λεπτά φαινόταν ότι πρώτο μέλημα της ΑΕΛ ήταν να μην δεχθεί όσα περισσότερα τέρματα γινόταν, ωστόσο με τους Ασπρόμαυρους να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ήταν αρκετά δύσκολο να συμβεί. Κάτι που έγινε τελικά.

Χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους είναι και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε 8 κόρνερ, με την ΑΕΛ να μην έχει κανένα.

Στα του αγώνα, ο Τζόλης απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το λάθος της αντίπαλης άμυνας, πέρασε και τον Νάγκι από πλάγια θέση, με την άμυνα στη συνέχεια να διώχνει, ενώ δύο λεπτά αργότερα έχασε νέα ευκαιρία σουτάροντας από καλή θέση άστοχα.

Τρίτη και… φαρμακερή στο 10ο λεπτό, με τον Χρήστο Τζόλη να σουτάρει με τη μία μετά από κάθετη του Κρμέντσικ που προήλθε από εξαιρετική μπαλιά του Ζίβκοβιτς και να γράφει το 1-0.

Ο Δικέφαλος δεν κατέβασε ταχύτητα, χάνοντας και άλλη μία ευκαιρία με τον Νάγκι να διώχνει σωτήρια με τα πόδια ένα σουτ του 18χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο 23ο λεπτό πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα αφού κατέβασε εκπληκτικά τη μπαλιά του Ντόουγκλας και έγραψε το 2-0.

Στο 47′ ο Κρμέντσικ μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς έγραψε το 3-0, ενώ στο 55′ ήρθε και το 4-0 για τον Δικέφαλο που ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση πρόκρισης την οποία και «κλείδωσε», με τον Ουάρντα να βγάζει με το κεφάλι στον Ίνγκασον που από πολύ καλή θέση τετραπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/2No5rLC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη