Βίντεο: Ετσι θα κλείνουν από αύριο ραντεβού για εμβολιασμό οι άνω των 85 ετών

Βίντεο: Ετσι θα κλείνουν από αύριο ραντεβού για εμβολιασμό οι άνω των 85 ετών

Το σποτ ενημερώνει για τους τρεις τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού. Ξεκινούν αύριο για τις ηλικίες πάνω απο 85 ετών.

Με τα άτομα άνω των 85 ετών συνεχίζονται οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στη χώρα μας, κι ενώ ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σποτ για την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού ενημερώνει τους πολίτες ότι από τις 11 Ιανουαρίου ξεκινά η διαδικασία των ραντεβού.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κλείσει κάποιος το ραντεβού. Πρώτον, αν είναι εγγεγραμμένος στην άυλη συνταγογράφηση. Δεύτερον, μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr και τρίτον, μέσω φαρμακείων και ΚΕΠ.

Μετά τον εμβολιασμό των ατόμων άνω των 85 ετών, ακολουθούν και οι επόμενες ομάδες, όπως ορίζονται από την εθνική επιτροπή εμβολιασμών.

{https://youtu.be/NocwbcdJnR4}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3owIeVl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη