Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη που μεταφέρθηκε στο Μπέργκαμο με οξεία μυοκαρδίτιδα

Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη που μεταφέρθηκε στο Μπέργκαμο με οξεία μυοκαρδίτιδα

Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη, που το απόγευμα της Κυριακής μεταφέρθηκε από την Πάτρα στην Αθήνα και από εκεί με C-130 στο Μπέργκαμο για να υποβληθεί σε θεραπεία μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα.

Το άτυχο κορίτσι έπασχε από οξεία μυοκαρδίτιδα και ήταν διασωληνωμένη για μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Έπειτα από αίτημα του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου, Ανδρέα Ηλιάδη, αποφασίστηκε η μεταφορά του κοριτσιού στο Μπέργκαμο προκειμένου να λάβει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι την εύρεση συμβατού μοσχεύματος.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Ανδρέας Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος.

Μετά από επικοινωνία του ΕΟΜ με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nbipZl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη