Γιάννης Πάριος: Ο τραγουδιστής δώρισε δύο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά

Γιάννης Πάριος: Ο τραγουδιστής δώρισε δύο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά

Σε μία συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε ο Γιάννης Πάριος. Ο τραγουδιστής έκανε πράξη την υπόσχεσή του, να προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις της νέας δισκογραφικής δουλειάς του για την παραχώρηση κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά. 

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Εύχομαι να είναι πάντα τα κρεβάτια που φέραμε για τη ΜΕΘ άδεια. Να μην είναι κανείς πάνω. Μακάρι να ήταν όρθιοι και να μην έρχονταν ποτέ. Εύχομαι υγεία για όλους. Μακάρι να μην χρειαστεί οι άλλοι καλλιτέχνες να μιμηθούν το παράδειγμά μου, αλλά αν χρειαστεί, μακάρι να το κάνουν» ανέφερε ο Γιάννης Πάριος.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:

"Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου παρουσία του κυρίου Γιάννη Πάριου, της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα - Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του κυρίου Δημήτρη Παπαδάτου - Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, του κυρίου Βαγγέλη Σπάρταλη - Γενικού Διευθυντή Oμίλου Real Group, του κυρίου Χαράλαμπου Τουμπέκη - Διοικητού του νοσοκομείου και του κυρίου Σαράντη Ευσταθόπουλου – Υποδιοικητή του νοσοκομείου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ οι δύο κλίνες Μ.Ε.Θ. δωρεά των Γιάννη Πάριου – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ.

Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρονται."



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ssmXyb
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη