ΑΕΚ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στη Λαμία

ΑΕΚ: Σημαντικά προβλήματα προέκυψαν για την «Ένωση» στην τελευταία προπόνηση εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο κι ο Μάριος Μιτάι τέθηκαν νοκ άουτ από το ματς της Δευτέρας (11/1). Ο Ουκρανός αμυντικός ένιωσε ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο νεαρός μπακ αισθάνθηκε το ίδιο στην αριστερή γαστροκνημία.

Ως εκ τούτου αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, κάτι που ισχύει και για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος προτιμήθηκε να προστατευθεί μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό, άλλωστε πήρε κανονικά μέρος στις τελευταίες προπονήσεις, ωστόσο κρίθηκε καλύτερο να προστατευθεί.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι παρά τις απουσίες που υπάρχουν στην άμυνα, εκτός έμεινε κι ο Νασίμ Χνιντ, ο οποίος όπως φαίνεται είναι οριστικά εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Τυνήσιος αμυντικός είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο κι έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά τις τελευταίες ημέρες ακολουθούσε το κανονικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη