Δόμνα Μιχαηλίδου: Έρχονται αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα

Δόμνα Μιχαηλίδου: Έρχονται αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε την Κυριακή ότι «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα που προστατεύει τους πιο ευάλωτους».

«Δίνουμε δίκαια επιδόματα. Ο οδηγός που ακολουθείται ως προς την καταβολή των επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια», σημείωσε η κυρία Μιχαηλίδου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου «συνδέσαμε επιδόματα με σχολική φοίτηση.» Επίσης, προανήγγειλε ότι σε όλα τα επιδόματα θα υπάρξουν αυξήσεις.

«Ο προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%».

Τέλος, είπε πως σε ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που είναι χαμηλού ρίσκου αναμετάδοσης του ιού, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις ειδικές δομές για rapid test.



via Ειδήσεις https://ift.tt/38vGC8M
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη