Σε «άγρια δύση» μετατράπηκε το χωριό Γεράκι στην Κρήτη

pexels

Έπειτα από ένοπλο επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών, στο χωριό Γεράκι της Κρήτης, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις των δύο ανδρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εμπλεκόμενοι είχαν «προηγούμενα».

Όπως καταγγέλλεται ο ένας πυροβόλησε εναντίον του άλλου και η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες είχαν «προηγούμενα», με πολλά επεισόδια να έχουν διαδραματιστεί μεταξύ τους και η χθεσινή - καταγγελλόμενη - ανταλλαγή πυρών φαίνεται ότι ήταν η κορύφωση αυτής της έντασης.

Οι δύο συλληφθέντες στο πλαίσιο του αυτοφώρου έχουν οδηγηθεί σύμφωνα με το cretalive - υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - ενώπιον της δικαιοσύνης και σύμφωνα με πηγές ο ένας εκ των δύο - ο οποίος δηλώνει επαγγελματίας οδηγός - ισχυρίζεται ότι οι πυροβολισμοί που δέχτηκε ήταν όταν ο ίδιος ήταν στο σπίτι του μαζί με μέλη της οικογένειάς του.

Ο έτερος, ισχυρίζεται ότι ότι ο συγκατηγορούμενος και συγχωριανός του άνοιξε πυρ εναντίον στου με καλάσνικοφ.

Από την πλευρά της αστυνομίας - πάντα σύμφωνα με πληροφορίες - διεξάγεται έρευνα με μεγάλη προσοχή προκειμένου να διακριβωθεί τί ακριβώς έχει συμβεί, τί ισχύει και τί όχι από όσα καταγγέλλουν οι δύο πλευρές. Το ζητούμενο είναι τα καταγγελλόμενα να τεκμηριωθούν με αντικειμενικά ευρήματα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3bydX4S
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.