Ιταλός φαρσέρ «πέθανε» τον Κώστα Σημίτη από "λογαριασμό" της Βούλτεψη - Διάψευση από την Υφυπουργό

Eurokinissi

Ο Ιταλός «δημοσιογράφος» φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι, δημιουργώντας λογαριασμό στο Twitter με το όνομα της Σοφίας Βούλτεψη «πέθανε» τον Κώστα Σημίτη. Διέψευσε η Υφυπουργός οτι διαθέτει λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Θύμα του γνωστού «δημοσιογράφου» - φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι έπεσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Συγκεκριμένα, ο φαρσέρ δημιούργησε στο Twitter έναν λογαριασμό με το όνομα της Υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Σοφίας Βούλτεψη και έγραψε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Λίγη ώρα μετά το αρχικό tweet έσπευσε να κάνει γνωστή την ταυτότητά του.

voultepsi

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο του μακάβριο αστείο ήταν τον Μάιο του 2020 όταν ως υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωσε τον θάνατο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.

Πάντως η Υφυπουργός με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι δεν διαθέτει λογαριασμό:

"Ο λογαριασμός twitter που έκανε σήμερα την εμφάνισή του στον παγκόσμιο ιστό με αναφορά στο πρόσωπο και την ιδιότητά της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σοφίας Βούλτεψη και με εντελώς ψευδές περιεχόμενο είναι πλαστός. Τέτοιου είδους παραπλανητικές ενέργειες είναι καταδικαστέες και εκ του πονηρού. Πολύ περισσότερο που η κ. Βούλτεψη δεν διαθέτει λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης".via Ειδήσεις https://ift.tt/2MZdNJp
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.