Κυβερνητικό αλαλούμ με τα σχολεία - Το Σάββατο άνοιξαν, τη Δευτέρα... άγνωστο

INTIME

Νέα δεδομένα για το άνοιγμα των σχολείων βάζει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο με ανακοίνωσή της η κυβέρνηση, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου της, Στέλιου Πέτσα, ανακοίνωσε το άνοιγμα όλων των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου.

Με σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τελικά το άνοιγμα των σχολείων δεν είναι και τόσο... σίγουρο και θα εξαρτηθεί από τη πορεία της πανδημίας της επόμενες μέρες.

Όπως τόνισε, οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν ήταν ανακοίνωση αλλά κυβερνητικός στόχος, επισημαίνοντας πως τα πάντα θα κριθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων ημερών. «Η δήλωση του κ. Πέτσας εκφράζει την βούληση. Πιστεύουμε οτι στόχος θα επιτευχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

sxoleia590

«Αν υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες θα τα ανοίξουμε;», ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωσε: «Είναι τρελός ο Πρωθυπουργός να κάνει κάτι τέτοιο».

Παράλληλα, στις 9:30 το πρωί ξεκίνησε και η τηλεδιάσκεψη λοιμωξιολόγων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπου θα τεθούν επι τάπητος όλα τα δεδομένα για την πανδημία ενώ θα γίνει και εκτενής συζήτηση για το άνοιγμα των σχολείων αλλά και για το σχεδιασμό που θα ακολουθηθεί.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3b2xXMA
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη