Μάριος Αθανασίου: «Θα πάω ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Σπυρόπουλου»

Μάριος Αθανασίου: «Θα πάω ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Σπυρόπουλου»

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», και αναφέρθηκε στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λαμπρή κατά του Κώστα Σπυρόπουλου:

«Θα έρθουν κι άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά. Μην αρχίσουμε να παθαίνουμε μόδα και τώρα κάτι μας εντυπωσιάζει και μετά σταματάμε. Αν δε συμβεί θα είναι μια μεγάλη ήττα για τον χώρο μας, και για την κοινωνία μας.

Με την ευκαιρία αυτή, για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι μάρτυρας προφανώς γιατί ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα (Σπυρόπουλο).

Το έμαθα εκείνη την περίοδο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα. Ήμασταν νέοι, 20 κάτι… Η πρώτη μου δουλειά ήταν. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι τόσος.

Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι δεν έκανα τίποτα που να ήταν ακραίο τότε, ήθελα να κάνω κάτι ακραίο, δεν καταλάβαινα για ποιον λόγο δεν το έκανα. Αργότερα μάθαινα κι άλλα περιστατικά και από άλλους ανθρώπους που ελπίζω να μάθουν όλοι αργότερα».via Ειδήσεις https://ift.tt/3cv08Ey
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.