Ιωάννα Μαλέσκου: Διαψεύψει τις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Δεν υπάρχει κάτι»

Ιωάννα Μαλέσκου: Διαψεύψει τις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Δεν υπάρχει κάτι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Κυριακής. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απάντησε κατηγορηματικά για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εντάξει, θα τα διαβάζει και θα τα ακούει αυτά ο Κωνσταντίνος, που σίγουρα θα τα έχει ακούσει και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο».

«Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν. Φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι» πρόσθεσε η όμορφη παρουσιάστρια του «Love It» στον ΣΚΑΪ. «Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω και αν είναι επίσης μόνος. Δεν παίζει και ρόλο αυτό».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2LzSBZK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη