Κούγιας για Γρηγορίου: «Δεν έπρεπε να διώξω δικά μου παιδιά για αυτόν τον τύπο με το φυτεμένο μαλλί»

Νέα επίθεση κατά του προπονητή της Λαμίας και πρώην της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, αποκαλώντας τον προπονητικό απατεώνα!

Νέα επίθεση από τον Αλέξη Κούγια στον προπονητή της Λαμίας και πρώην της ΑΕΛ, Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» δήλωσε μεταξύ άλλων, μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, «δυστυχώς πληρώνουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που κάναμε στον Γρηγορίου» και τόνισε: «Το λάθος είναι δικό μου, δεν έπρεπε ποτέ να διώξω τα δικά μου παιδιά για αυτόν τον τύπο με το φυτεμένο μαλλί και τα πολλά κόμπλεξ και θα το διορθώσω».

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Συγχαρητήρια στους διαιτητές, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, χρειαζόμαστε παίκτες αντάξιους της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΛ και θα τους αποκτήσουμε.

Δυστυχώς πληρώνουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που κάναμε στον Γρηγορίου.

Δεν θέλω να πιστέψω ακόμη ότι λειτούργησε σαν Δούρειος Ίππος.

Έπρεπε να καταλάβω τι γίνεται και με ποιόν έχω να κάνω, μετά το στήσιμο στην Καλαμάτα και στην ήττα με 3-0 από μία ομάδα Γ' Εθνικής, που έδωσε πολλά χρήματα στους στοιχηματζήδες παγκοσμίως και την ήττα με 0-3 από τη Λαμία όταν ήμασταν στην 3η θέση, όπου ήμασταν το απόλυτο φαβορί και το σκορ έδωσε φοβερές αποδόσεις.

Όμως το λάθος είναι δικό μου, δεν έπρεπε ποτέ να διώξω τα δικά μου παιδιά για αυτόν τον τύπο με το φυτεμένο μαλλί και τα πολλά κόμπλεξ και θα το διορθώσω.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να διορθώνω τα λάθη μου.

Τις επόμενες ημέρες θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ.

Η ΑΕΛ, δυστυχώς, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους μας και εγώ είμαστε μόνοι χωρίς προστάτες, αλλά είμαστε δυνατοί και έτσι θα προχωρήσουμε.

Υ.Γ. Δυστυχώς, αυτός ο προπονητικός απατεώνας, έκανε προετοιμασία μόνο οκτώ ημερών και τρία φιλικά με ομάδες Γ' Εθνικής
».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη