Γρηγορίου: «Δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο σήμερα»

Στη διαφορετική εμφάνιση των παικτών της Λαμίας σε σχέση με τα προηγούμενα ματς απέδωσε τη μεγάλη νίκη των Φθιωτών επί του Άρη ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως έχουν λιγότερα ματς και πολλά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και επισήμανε πως περίμενε οι παίκτες του να βγάλουν τέτοιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο , τους έδωσε συγχαρητήρια και αναφέρθηκε στον Αραμπούλι.

Αναλυτικά: «Είναι η πρώτη νίκη μετά από έντεκα αγωνιστικές, υπολειπόμαστε των αντιπάλων μας τρία-τέσσερα ματς. Τα παιδιά έχουν δείξει άλλο πρόσωπο σήμερα, πίστεψαν ότι θα πάρουμε κάτι θετικό. Ενδεχομένως είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, εγώ δεν θυμάμαι πόσοι παίκτες έχουν κορωνοϊό.

Δεν θυμάμαι 12 μέρες να έχουμε μείνει χωρίς προπονήσεις. Κάναμε μόνο τέσσερις προπονήσεις, θέλω να ευχηθώ, πάνω από όλα υγεία, βλέποντας τα προβλήματα που έχει η ομάδα.

Αν περίμενε τέτοια αντίδραση: «Την περίμενα από θέμα πάθους, η ψυχοσύνθεση των παιδιών έχει αλλάξει. Είχα ένα τεράστιο ερωτηματικό για το πως θα αντέξουν, έχω εκπλαγεί, καθώς άντεξαν μέχρι το 90'. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, μακάρι να συνεχίσουμε. Είναι πρόκληση η Λαμία λόγω της θέσης, ανέκαθεν μου άρεσε να αναλαμβάνω τις προκλήσεις και είναι άλλη μια αυτή, μακάρι να είναι ευτυχής στο τέλος».

Για τον Αραμπούλι: «Ο Αραμπούλι ψάχνει τον εαυτό του, μια ψυχολογική υποστήριξη γιατί σαν παίκτης έχουμε άποψη για αυτόν. Ασχολήθηκα πολύ, γιατί βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή που έχει ποιότητα και μπορεί να δώσει πράγματα».

www.sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη