Κατερίνα Λιόλιου - Πέτρος Κωστόπουλος: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Κατερίνα Λιόλιου - Πέτρος Κωστόπουλος: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Τον τελευταίο καιρό έντονες είναι οι φήμες ότι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι η Κατερίνα Λιόλιου και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η σχέση τους έγινε γνωστή το διάστημα των εορτών και μάλιστα οι δυο τους πέρασαν τα Χριστουγέννων στο Ντουμπάι μαζί με φίλους τους.

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκαν οι πρώτες κοινές paparazzi φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν αύριο στο περιοδικό OK!.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου σύμφωνα με το περιοδικό είναι δύο μήνες και πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους.

Ωστόσο, την Τετάρτη ο πρώην εκδότης δε θέλησε να απαντήσει για τη σχέση του με την τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους, που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Bο. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων σχολίασε το ζευγάρι Κωστόπουλος-Λιόλιου, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα ο Bo είπε: «Πέρσι το καλοκαίρι κάναμε παρέα. Ήμασταν ένα καλοκαίρι μαζί. Περάσαμε πολύ ωραία… Πολύ ωραία τη βλέπω τη σχέση. Ο Πέτρος είναι ωραίος τύπος. Σαν εικόνα δεν μου κλωτσάει κάτι. Δεν με χαλάει κάτι. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας και μια πολύ ωραία γυναίκα. Από εκεί και πέρα αν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και έχουν πολλά κοινά».

{https://youtu.be/hD8nkpub1rw}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nvzRHY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη