Συγκλόνισε η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας: Αν με ρωτήσουν ποια είμαι, δεν ξέρω να απαντήσω, έχω καρτελάκι με τα στοιχεία μου

Συγκλόνισε η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας: Αν με ρωτήσουν ποια είμαι, δεν ξέρω να απαντήσω, έχω καρτελάκι με τα στοιχεία μου

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη στα «Μεσάνυχτα» της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος του Alpha συγκλόνισε μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας της, το οποίο κάνει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας.

Η Ρένα Κουβελιώτη διηγήθηκε πώς ξεκίνησαν όλα «το έπαθα τυχαία όταν είχα γυρίσει από ρεπορτάζ και ήμουν στην αίθουσα σύνταξης. Ήταν μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κατέβηκα στο γραφείο και… δεν θυμάμαι μετά. Λιποθύμησα , ήρθε το ασθενοφόρο, πήγαμε στο ΚΑΤ και μου έκαναν αξονική. Αρχικά θεώρησαν ότι είναι λάθος και μπέρδεψαν τις αξονικές γιατί στον ίδιο χώρο ήταν και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η αξονική μου δηλαδή έδειξε μια εικόνα ενός εγκεφάλου ηλικιωμένου. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση και μου είπαν πως πρέπει να το ψάξω γιατί υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα σύμπτωμα αλλά δεν ήταν και η μνήμη το δυνατό μου σημείο».

«Θορυβήθηκα όταν άρχισα να παθαίνω τις κρίσεις. Την πρώτη φορά τρόμαξα. Σαν να πέφτει μαύρο. Ξαφνικά δεν ξέρω ούτε που πηγαίνω, ούτε από που ξεκίνησα, ούτε ποια είμαι. Τίποτα. Μαύρο» πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Αν με ρωτήσουν ποια είμαι, δεν ξέρω να απαντήσω, για αυτό έχω βάλει και σε διάφορα σημεία καρτελάκι με τα στοιχεία μου».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qK7Bnf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη