Η αναφορά του Γιώργου Κοτρωνιά στον υπουργό υγείας προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι ιδιώτες οδοντίατροι στον προγραμματισμό για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό


Δείτε όσα ανέφερε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γεώργιος Κοτρωνιάς

Μετά τη θετική ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας, κ. Β. Κικίλια, στην αναφορά μου για την αναγκαιότητα εμβολιασμού των ιδιωτών ιατρών και με αφορμή τις επιστολές του οδοντιατρικού συλλόγου Φθιώτιδας και του Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συλλόγου, υπέβαλα νέα αναφορά προς τον Υπουργό, προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι ιδιώτες οδοντίατροι στον προγραμματισμό για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό.

Όπως όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, έτσι και οι οδοντίατροι συνεχίζουν σταθερά να παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη την περίοδο της πανδημίας και εάν μάλιστα λάβουμε υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται, με πολύωρη και στενή επαφή με τους ασθενείς, θεωρώ λογική συνέπεια, αλλά και ηθική υποχρέωση τη θωράκιση της υγείας τους, μέσω του άμεσου εμβολιασμού τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη