Live τι δείχνει ο δορυφόρος για χιόνια στην Αθήνα, ποιες περιοχές θα «ντυθούν στα λευκά»

Live τι δείχνει ο δορυφόρος για χιόνια στην Αθήνα, ποιες περιοχές θα «ντυθούν στα λευκά»

Την Κυριακή φαίνεται πως έρχονται τα πρώτα χιόνια στην Αττική σύμφωνα με την εφαρμογή windy, ενώ σε εξέλιξη είναι κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα. Με την κακοκαιρία που χτυπάει την Ισπανία, και τα χιόνια σε όλη τη Μαδρίτη, συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για το κατά πόσο, η κακοκαιρία που χτυπάει τη χώρα θα μπορούσε να φέρει χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εφαρμογή windy, που δείχνει πως κινείται το βαρομετρικό χαμηλό στη χώρα μας, τα χιόνια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία θα φτάσουν στην Αττική την Κυριακή. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στην φωτογραφία, τα χιόνια θα χτυπήσουν κατά κύριο λόγω την Κυριακή την Εύβοια αλλά και τις ανατολικές ακτές της Αττικής, όπως Αρτέμιδα και τον Μαραθώνα. Τα χιόνια θα γλείψουν μέχρι και τη Γλυφάδα και το κέντρο της Αθήνας.

Τέλος αναμένεται ραγδαία βουτιά της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες με πολλές περιοχές της Αττικής να φτάνουν στους 0 βαθμούς Κελσίου.

xionia485

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες στη χώρα μας, καθώς και σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες μέρες.

src="https://ift.tt/39m9U8Z"
frameborder="0">



via Ειδήσεις https://ift.tt/35vRe5i
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη