Lockdown: Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Αθηναίοι, βόλτες και βουτιές λίγο πριν την κακοκαιρία

Lockdown: Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Αθηναίοι, βόλτες και βουτιές λίγο πριν την κακοκαιρία

Ο καλός καιρός, έβγαλε στους δρόμους τους Αθηναίους, οι οποίο λίγον πριν έρθει η κακοκαιρία, θέλησαν να ξεσκάσουν είτε ρίχοντας μια βουτιά είτε πηγαίνοντας βόλτα, μιας και το lockdown, δεν επιτρέπει πολλές μετακινήσεις.

Οι πολίτες έστειλαν κωδικό 6 στο sms 13033 για μετακίνηση και πλημμύρισαν βουνά αλλά και παραλίες εν μέσω της πανδημίας.

Το Καβούρι και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας από τον Φλοίσβο μέχρι την Βουλιαγμένη είχε γεμίσει.

Ακόμη, κόσμος βρέθηκε και στην παραλία της Γλυφάδας αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ακρόπολη, στον λόφο του Φιλοπάππου.

KAIROS 1

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν το περπάτημα, το ποδήλατο ενώ οι πιο θαρραλέοι πήγαν και για μπάνιο στη θάλασσα.

KAIROS 2

Παράλληλα, Πάρνηθα και Τατόι είχαν την τιμητική τους καθώς οι Αθηναίοι πήγαν μια βόλτα στη φύση, με τους αστυνομικούς ελέγχους να είναι εντατικοί σε όλα τα σημεία.



via Ειδήσεις https://ift.tt/35tVti1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη