Στο κόκκινο περιοχές της Αττικής, σκέψεις για τοπικά αυστηρά lockdown

Στο κόκκινο περιοχές της Αττικής, σκέψεις για τοπικά αυστηρά lockdown

Ανησυχία προκαλεί η επιδημιολογική εικόνα έξι περιοχών στην Αττική, αφού η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρήθηκε τις τελευταίες 15 ημέρες δημιουργεί «πονοκέφαλο» στις υγειονομικές Αρχές.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πρόκειται για: το Ζεφύρι, τον Ασπρόπυργο (που βρίσκεται ήδη σε lockdown), το Ίλιον, το Κερατσίνι, το Μενίδι και το Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό που προκαλεί ανησυχία στους ειδικούς είναι ότι το επιδημιολογικό φορτίο στις συγκεκριμένες περιοχές επιβραδύνεται με αργό ρυθμό, με αποτέλεσμα στο τραπέζι των συζητήσεων να έχει ριχτεί πλέον και το ενδεχόμενο για νέα αυστηρά τοπικά lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Εθνικό Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε συνολικά 390 νέα κρούσματα, τα 124 από τα οποία βρέθηκαν στην Αττική.

Ο χάρτης των κρουσμάτων στην Αττική



via Ειδήσεις https://ift.tt/3o63yk9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη