Προγνωστικά στοίχημα Δευτέρας: Με τον διπλασιασμό των γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

To πρόγραμμα της Δευτέρας (04/01) περιέχει αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ισπανία. Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον, με τις δύο ομάδες να ευελπιστούν στην επιστροφή στις νίκες. Την ίδια ώρα (22:00) στη Λα Λίγκα, η απογοητευτική Βαλένθια υποδέχεται την Κάντιθ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα πιο μελετημένα προγνωστικά για σήμερα:

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00)

Η Σαουθάμπτον κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ στο φινάλε του 2020. Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Μάλιστα στα τρία τελευταία απέτυχε να βρει δίχτυα, με την απουσία του επιθετικού Ινγκς να είναι καθοριστική. Σταθερά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, με την πορεία να κρίνεται ικανοποιητική μέχρι στιγμής. Διαθέσιμος ο Ραλφ Χάσενχιουτλ, με τον Αυστριακό τεχνικό να περνάει περίοδο καραντίνας λόγω Covid. Στο αγωνιστικό σκέλος παραμένουν εκτός οι τραυματίες Βέστεργκααρντ (στόπερ) και Ρέντμοντ (χαφ).

Η Λίβερπουλ προέρχεται από «λευκή» στην έδρα της Νιούκαστλ, που ήταν η δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε καλή εμφάνισε και είχε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά έπεσε πάνω στις εξαιρετικές επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Αήττητη για 12 (έξι νίκες, έξι ισοπαλίες) σερί αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, με πιο πρόσφατη ήττα στις 04/10/20 με το 7-2 στην έδρα της Άστον Βίλα. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, πλέον συγκατοικεί στην κορυφή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 33 πόντους με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Συνεχίζουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμες και Μάτιπ (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες προέρχονται από σερί ισοπαλιών, η Λίβερπουλ δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια, αλλά και καθόλου εύκολη αποστολή. Η Σαουθάμπτον διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και δύσκολα θα μείνει για τέταρτο παιχνίδι στο μηδέν. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΚΑΝΤΙΘ (22:00)

Η Βαλένθια ηττήθηκε 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση από την Γρανάδα στο τελευταίο παιχνίδι του 2020. Προηγήθηκε με τον Γκαμεϊρό στο 36ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και υπέστη την ανατροπή στο 88'. Βέβαια στο διάστημα 70'-73' είδε δύο ποδοσφαιριστές να αποβάλλονται, ενώ από το 76' και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Με την πλάτη στον τοίχο και την ώρα που γράφεται το κείμενο, βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στο φετινό πρωτάθλημα, με 24 τέρματα παθητικό. Τιμωρημένοι οι Γκονσάλο Γκουέδες και Τζέισον (χαφ).

Η Κάντιθ έμεινε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Βαγιαδολίδ, τουλάχιστον διέκοψε το σερί των τριών ηττών στο πρωτάθλημα. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο, απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες περιπτώσεις και σε όλες εμφανίστηκε το No Goal. Φυσιολογικό το ντεφορμάρισμα του τελευταίου διαστήματος, βρίσκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και η πορεία κρίνεται ικανοποιητική μέχρι στιγμής. Μόλις μία εκτός έδρας ισοπαλία στη φετινή Λα Λίγκα, σε οκτώ αναμετρήσεις έχει απολογισμό: τέσσερις νίκες και τρεις ήττες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τραγική κατάσταση η Βαλένθια, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει άμεσα θετικό αποτέλεσμα. Η Κάντιθ περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει για να σηκώσει ποντάρισμα. Όλα πιθανά στο «Μεστάγια» και κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει εντύπωση. Καταλήγουμε στη λύση των 2-3 με απόδοση 1.95 στη Winmasters, επιλογή που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη