Γιώργος Λιανός: Για τέταρτη φορά θα γίνει μπαμπάς ο παρουσιαστής του Survivor

Γιώργος Λιανός: Για τέταρτη φορά θα γίνει μπαμπάς ο παρουσιαστής του Survivor

Εξαιρετικά ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Λιανό και τη σύντροφο του, Κωνσταντίνα Καραλέξη καθώς βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πολύ ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι καθώς όπως ανακοίνώθηκε στην εκπομπή της Τίνας Μεσσαροπούλου το ζευγάρι περιμένει παιδί. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη τρια παιδιά με την Ανθή Ανδροτσάκη, από την οποία έχει λάβει και διαζύγιο πάνω απο τρία χρόνια.

Ο ερχομός αυτού του παιδιού κάνει τον γνωστό παρουσιαστή για τέταρτη φορά μπαμπά, ενώ σύμφωνα με την ίδια εκπομπή ο Γιώργος Λιανός είναι ακόμη στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζοντας την εκπομπή Survivor. Κάποια στιγμή βέβαια θα γυρίσει για να δει και την σύντροφο του αλλά και τα άλλα του παιδιά, ενώ η πρώτη τους εμφάνιση μαζί έγινε στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ogJf2O
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη