Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1: Ισοπαλία με… νικητή!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1: Ισοπαλία με… νικητή!

Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός έμεινε δίχως νίκη, χάνοντας έδαφος στον δρόμο για την ευρωπαϊκή έξοδο. Μετά το 1-1 της Λεωφόρου απέναντι στην ΑΕΚ, για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten, το Τριφύλλι ανέβηκε στους 42 βαθμούς και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο -3 από την ΑΕΚ, η οποία με 45 βαθμούς κατάφερε να κρατηθεί πιο κοντά στην τροχιά Ευρώπης.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με ωραίο πλασέ του Βέλεθ (58′), ισοφάρισε ο Λιβάι Γκαρσία στο 73′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η απόκρουση του γκολκίπερ Αθανασιάδη στο 90′ κράτησε την ΑΕΚ όρθια.

Για μία ακόμα στημένη φάση, η άμυνα των φιλοξενούμενων υπήρξε προβληματική. Από την εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη, η μπάλα έφτασε στον Νιάς που με προβολή έφτασε κοντά στο 2-1.

Σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, όμως, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν παρών!

ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Η παρουσία του Σιμάνσκι έκανε ξανά τη διαφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Όπως και με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κέρδισε κανένα από τα δύο ματς ο Πολωνός χαφ ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

Από αυτόν τροφοδοτήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, στη φάση ισοφάρισης. Αυτός μπέρδεψε τα χαφ του Παναθηναϊκού, αναγκάζοντάς τα σε λάθος.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dVitLG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη