Ανησυχία και πληροφορίες για πάνω από 1.000 κρούσματα και σήμερα

INTIME

Και σήμερα αναμένονται πάνω από 1.000 τα κρούσματα που θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ. Σήμερα οι λοιμωξιολόγοι θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα ενώ παραμένει υπαρκτό το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων αύριο Παρασκευή.

Αυτή την ώρα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο ενώ όλοι αναμένουν με αγωνία τα κρούσματα σήμερα έτσι ώστε να υπάρχει καθαρότερη εικόνα. Ήδη ακούγονται διάφορα σενάρια όπως απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 στην Αττική μόνο τα Σαββατοκύριακα όπου παρατηρείται μεγαλύτερος συγχρωτισμός αλλά απαγόρευση μετακίνησης σε άλλους δήμους. 

Την ίδια στιγμή μέλη της επιτροπής θεωρούν ότι θα πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα ενώ ο κ. Σύψας βάζει καθαρά στο τραπέζι ολικό lockdown λέγοντας ότι «η ιστορία μας έχει δείξει ότι απτά αποτελέσματα είχαμε μόνο στο lockdown του Μαρτίου».

Η πανδημία ξεκίνησε και πάλι να δείχνει «τα δόντια» της στη Ελλάδα αφού αυτή την εβδομάδα είχαμε ραγδαία αύξηση κρουσμάτων με την Αττική να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τρίτη συνεχόμενη ημέρα θα καταγραφούν γύρω στα 1.000 κρούσματα κορωνοϊού και ίσως και πιο πολλά.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rpYqIG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη