Κλειστά τα ειδικά σχολεία αύριο 15/2 στην Αττική

Κλειστά τα ειδικά σχολεία αύριο 15/2 στην Αττική

Κλειστά αύριο Δευτέρα 15/2 τα ειδικά σχολεία στην Αττική καθώς η κακοκαιρία Μήδεια, έφερε τα πρώτα χιόνια με την πολιτική προστασία να τονίζει οτι οι επόμενες ώρες θα είναι δύσκολες.

Κλειστά με απόφαση της Περιφέρειας Αττική, αύριο 15/2 τα ειδικά σχολεία στην Αττική.

Η κακοκαιρία Μήδεια βρίσκεται ήδη στην Αττική, με πυκνές χιονοπτώσεις να σημειώνονται ήδη στα βόρεια προάστια, ενώ αύριο φαίνεται πως θα είναι η πιο δύσκολη μέρα καθώς αναμένεται να ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις -κατά διαστήματα πυκνές- σε Κεντρική, Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, στα πεδινά της Βόρειας και Ανατολικής Πελοποννήσου και πιθανώς στη Θεσσαλία και στις Σποράδες, ενώ χιονόνερο θα εκδηλωθεί στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη.

Τις βραδινές ώρες όμως, αναμένεται επιδείνωση του καιρού στις παραπάνω περιοχές, με πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο, συμπεριλαμβανομένης της πόλης των Αθηνών, των παραθαλάσσιων τμημάτων και των περιοχών της Κρήτης με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων τις βραδινές ώρες υπάρχει και στη Θράκη.

Η λίστα με τα σχολεία που θα είναι κλειστά σε όλη την Ελλάδα



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rTnw37
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη