Πλησιάζουν οι ημέρες να δικαστούν στο Εφετείο Λαμίας στις 18 Φεβρουαρίου 2021 οι 25 Κακούργοι που μοίραζαν ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ - ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...


Η περίπτωση λοιπόν της Σ.Τ.Λ. (Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας) ήταν και είναι Μέγα Οικονομικό Σκάνδαλο:  

Σκάνδαλο είναι γιατί οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. εξαπατούσαν τους Συνεταίρους με Προθεσμιακά Ομόλογα. 

Σκάνδαλο είναι γιατί οι Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ (Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας) του Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου χορηγούσαν ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ χωρίς εγγυήσεις. 

Σκάνδαλο είναι γιατί, παρά το Πόρισμά της, η Τράπεζα της Ελλάδος, ως Εποπτικός Μηχανισμός επέτρεψε τη συνέχιση της λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας με τους ίδιους όρους, που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των 16.000 Συνεταίρων, αφού άργησε να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της.  

Σκάνδαλο είναι γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος ανέχτηκε να λειτουργεί το Ίδρυμά Μας χωρίς ΕΠΟΠΤΙΚΟ...όταν το κατάργησε ο Νικ. Δασκαλόπουλος. 

Αυτή η δίκη έπρεπε να γίνει το 2005 και όχι το 2021...Αλλά η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ πήγαινε σύννεφο.. 

Ανακαλύφθηκε στα Πορίσματα, ότι οι Διοικούντες έπαιρναν και έδιδαν δάνεια παράτυπα, δανειοδοτούσαν εταιρείες  χωρίς εγγυήσεις κάτω από τα μάτια της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά κανείς δεν δικάστηκε για όλα αυτά τόσα χρόνια.. 

Και φτάσαμε να δικάζονται μετά από 20 ολόκληρα χρόνια με τεμαχισμένα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ για να πέσουν στα μαλακά...ΑΙΣΧΟΣ.. 

Ποιοί τέλος πάντων ήταν οι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ τους τόσα χρόνια - Πρέπει να τους μάθουν οι Φθιωτείς 

Αυτό που συνέβη είναι ντροπή και για την Πολιτική - την Δικαιοσύνη, αλλά και για την πόλη της Λαμίας που ανέχτηκαν αυτή την μεγάλη καθυστέρηση στη διαλεύκανση του Οικονομικού Σκανδάλου. 

Κώστας Δημητρακόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη