Αμερική: Η θετική φήμη της φαρμακοβιομηχανίας εκτοξεύτηκε 1 χρόνο μετά την πανδημία

PEXELS

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Αμερικανών επικροτούν σήμερα τη φαρμακοβιομηχανία. Είναι μια εκπληκτική αλλαγή στάσης σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, όταν μόνο το ένα τρίτο (32%) αξιολόγησε θετικά τη βιομηχανία, σύμφωνα με τις έρευνες του The Harris Poll.

Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου, το 62% αξιολόγησε τη φαρμακοβιομηχανία με 5, 6 ή 7 σε κλίμακα 7 πόντων, με το 1 να ισοδυναμεί με «πολύ κακό» και το 7 με «πολύ καλό».

Αυτή είναι μια αύξηση 30 ποσοστιαίων μονάδων από τον Ιανουάριο του 2020, πριν δηλαδή η πανδημία χτυπήσει τις ΗΠΑ.

Αυτή η αλλαγή στάσης εκτιμάται ότι προκύπτει από την ανταπόκριση των φαρμακευτικών εταιρειών στη COVID-19 - όπως ακριβώς ήλπιζαν ορισμένα στελέχη της βιομηχανίας.

Πολλές εταιρείες πήγαν γρήγορα για να αναπτύξουν εμβόλια, δουλεύοντας σε ολόκληρο τον κλάδο για να μοιραστούν δεδομένα και πόρους, επιταχύνοντας τα εμβόλια στην αγορά με υψηλά προφίλ αποτελεσματικότητας και ασφάλειας.

Έτσι, σήμερα, αυτή η επιστημονική πρόοδος αναγνωρίζεται από την κοινή γνώμη.

«Οι φαρμακευτικές εταιρείες αποτελούν μεγάλο μέρος της λύσης»



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZFyJrS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη