Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»

Στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, καλλιτέχνες και πολίτες, με αίτημα την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, βρέθηκε και η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, και δήλωσε πώς «Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Τζένη Κρουσταλλακίδου για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ενώ αποκάλυψε πως όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες μέρες η ίδια τα γνώριζε εδώ και 20 χρόνια.

«Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της.

Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεση.

Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο;

Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει "γιατί τώρα", ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση.

Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ» είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pIY3bh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη