Νέα πρόβλεψη καθηγητή, στα 2400 τα κρούσματα αρχές Μαρτίου

eurokinissi

Σύμφωνα με προγνώσεις του καθηγητή πνευμονολογίας, Νίκου Τζανάκη, ημερήσια κρούσματα θα φτάσουν τα 2.400 μέχρι τις 5 Μαρτίου, σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Όπως είπε ο κύριος Τζανάκης μιλώντας στο Mega, τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, ανήλθαν στα 1.327 και η πρόβλεψη του ήταν στα 1.290. Το μοντέλο λοιπόν φαίνεται να είχε αρκετα μικρή απόκλιση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθηγητή.

Ο καθηγητής διευκρίνισε πως το προγνωστικό μοντέλο του, δεν έχει συμπεριλάβει δεδομένα από το lockdown που βρισκόμαστε, όμως αναφέρει πως «είναι σχεδόν προεξοφλημένες οι προβλέψεις που κάνει καθότι τα μέτρα που παίρνουμε σήμερα καθυστερούν δύο με δυόμιση εβδομάδες να δώσουν το αποτύπωμά τους» και άρα δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα.

Ενώ είπε ακόμη πως αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, πως «Τα παιδιά είναι ένας σημαντικός παράγοντας διακίνησης και μεταδοτικότητας», όπως αποτυπώνει και το μοντέλο του καθηγητή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NgNBdx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη