Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-0: Σβηστή… πρόκριση

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-0: Σβηστή… πρόκριση

Χωρίς να ενθουσιάσει αλλά παίζοντας με ουσία και παρά τις πολλές αλλαγές που επεφύλλασε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και στο δεύτερο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0 της ομάδας του Αγρινίου και έτσι με δύο νίκες πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Μασούρας, Κάιπερς και Ανδρούτσος τα γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, που «ξεκούρασε» πολλούς από τους βασικούς του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, παρέταξε ενδεκάδα με εννέα αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, διατηρώντας στο βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» μόνο τον Μπα και τον Χασάν.

Οι «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού πάντως, μπήκαν με μεγάλη διάθεση στον αγώνα και μόλις στο 7' έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Ραντζέλοβιτς έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 9' ο Χασάν έβγαλε εξαιρετική χαμηλή σέντρα προς τον Μασούρα που με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού του έκανε το 1-0.

Στο 17' ο Χασάν έστρωσε στον Εμβιλά, που σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Μελίσσας. Στο 30' οι Πειραιώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν από κόρνερ του Τιάγκο Σίλβα, ο Κάιπερς έπιασε ωραία κεφαλιά κάνοντας το 2-0.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/39JVQr9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη