Προχωράει για πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με νίκη 3-0 εναντίον του ΟΦΗ

intime

Με την μαύρη επέτειο από τον τον θάνατο 21 θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ντεμπούτο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ένα ακόμα πρόβλημα για τον Πορτογάλο ο τραυματισμός του Μπρούμα, ενόψει της συνέχειας τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και του Europa League.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα του αγώνα, ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, θέλοντας να πετύχει το γρήγορο γκολ, ώστε να ξεμπερδέψει μια ώρα νωρίτερα από την υπόθεση νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» αφού έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες μέχρι το 15′ κατάφεραν στο 19′ με τον Εμβιλά να ανοίξουν το σκορ.

Ο Γάλλος βρήκε δίχτυα μετά από φάση διαρκείας, με τον Βαλμπουενά χρεώνεται την ασίστ. Το 2-0 ήρθε έπειτα από κλέψιμο του Βαλμπουενά και πάσα στον Μασούρα, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Βάτερμαν στο 37'.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cNiKzJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη