Κορονοπάρτι αρραβώνων με τουλάχιστον 30 άτομα στην Πάτρα

intime

Ενώ η Πάτρα παραμένει στο «κόκκινο» κάποιοι αποφάσισαν να διοργανώσουν πάρτυ αρραβώνων με πάνω από 30 άτομα την Κυριακή. Μάλιστα μόλις έφτασε η αστυνομία στο σημείο οι συμμετέχοντες το τράπηκαν σε φυγή!

Οι αστυνομικοι πήγαν σε σπίτι στην οδό Προβελεγγίου στην Αγυιά όπου σύμφωνα με καταγγελίες ήταν σε εξέλιξη γλέντι αρραβώνων παρά τα απαγορευτικά μέτρα.

Όπως μεταδίδει το tempo24, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συμμετεχοντες μόλις είδαν τους ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε μία γυναίκα που έμεινε πίσω επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Ο διοργαnωτής του γλεντιού ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, σε τρεις άνδρες που διενεργούσαν παρά την απαγόρευση οικοδομικές εργασίσες στην περιοχής των Αργυρών. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν θέσει σε λειτουργία και εκσκαφέα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rvS8Yf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη