ΑΣΕΠ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 423 προσλήψεις στην ΟΣΥ

ΑΣΕΠ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 423 προσλήψεις στην ΟΣΥ

Δημοσίευση των οριστικών πινάκων προσληφθέντων και απορριφθέντων για τις της Προκήρυξης 1/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 367 θέσεων του κλάδου ΔΕ Οδηγοί Λεωφορείων και 56 θέσεων ΔΕ Τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου προχώρησε η Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. 

Οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, για λόγους προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου (Α.Π.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην αίτηση για τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, καθώς και η συνοπτική αιτιολογία απόρριψης.

Αντίστοιχα στους πίνακες κατάταξης των κατηγοριών που εμπεριέχουν δεδομένα ειδικής κατηγορίας και συγκεκριμένα: 1. Άτομα που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο καθώς και τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω και 2. Ελλήνων Υπηκόων που προέρχονται από τη Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, η ανάρτηση περιλαμβάνει τον αριθμό πρωτοκόλλου (Α.Π.) της αίτησης του κάθε υποψηφίου.

Σύμφωνα με χτεσινή επιστολή του ΑΣΕΠ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, η εξέταση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τις 262 προσλήψεις στην ΣΤΑΣΥ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε εδώ περισσότερα



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tPUMdb
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη