Σταμπουλίδης για Αττική: «Ναι» στη μετακίνηση για άθληση και με κατοικίδια στο δήμο κατοικίας

Σταμπουλίδης για Αττική: «Ναι» στη μετακίνηση για άθληση και με κατοικίδια στο δήμο κατοικίας

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τόσο η μετακίνηση για άθληση όσο και με κατοικίδια στο δήμο κατοικίας θα ισχύσει στην Αττική.

Η Αττική μπαίνει σε νέο lockdown από το πρωί της Πέμπτης, με τις διευκρινίσεις να δίνονται από τον Νίκο Χαρδαλιά στις 12:00 το μεσημέρι.

Αυτό που φαίνεται ότι θα εφαρμοστεί, είναι ο κωδικός 6 να ισχύει για άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, αλλά εντός της γειτονιάς του καθενός και πάντα με τα πόδια, σύμφωνα με όσα ξεκαθάρισε ο κ. Σταμπουλίδης.

Δηλαδή, δε θα επιτρέπεται η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε χώρους μακριά από τον τόπο διαμονής.

Παράλληλα, ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14/2 θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, και στο ωράριο 9:00-17:00, είτε με click away είτε με click in shop.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rDXJMi
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη