Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα είχαμε την ικανοποίηση και τη χαρά, να βρεθούμε και πάλι κοντά στους εμπόρους, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.


Δείτε όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος:

Σήμερα είχαμε  την ικανοποίηση και τη χαρά, να  βρεθούμε και πάλι κοντά στους εμπόρους, τους  επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Με τον Αντιδήμαρχο Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Παναγιώτη Φώσκολο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λαμιέων  Δημήτρη Ρίζο, μας δόθηκε η δυνατότητα να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την υπομονή, τον αγώνα και τη προσπάθειά τους στη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, ώστε η πόλη μας να  βρίσκεται σε καλό υγειονομικό επίπεδο και να συνεχίσει τη λειτουργία της, έστω και με αυτό τον τρόπο, η τοπική αγορά, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Τους ευχαριστούμε για τις προτάσεις, τους προβληματισμούς και τις απόψεις που ανταλλάξαμε.

Δηλώνουμε δε ότι η προσπάθεια μας να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα και να αναβαθμίσουμε την πόλη μας, θα είναι συνεχής. Κινούμενοι πάντοτε μέσα από το διάλογο, τη συναίνεση και τη σύνθεση απόψεων.

Οι επαγγελματίες έχουν όσο ποτέ  ανάγκη  την  απόλυτη στήριξη όλων  μας.

Είμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας  την αγορά και τους ανθρώπους  της.
Από το Blogger.