Πυρ και μανία η Κεραμέως με τη δήλωση Τσίπρα για το... ρίσκο που παίρνει διαδηλώνοντας

EUROKINISSI

Στην Βουλή μεταφέρθηκε η πολιτική αντιπαράθεση για την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί ρίσκου διασποράς του κορονοΐου στις διαδηλώσεις, με τη Νίκη Κεραμέως να κάνει λόγο για πρωτοφανή δήλωση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που από τη μία καταγγέλλει την κυβέρνηση για ανεπάρκεια και από την άλλη διαδηλώνει με ρίσκο την αύξηση των κρουσμάτων.

«Η ευθύνη για ό,τι συμβαίνει είναι δική σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις διαδηλώσεις και μην επικαλείστε μπούρδες» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για «κακές ερμηνείες» της αναφοράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από Μέσα Ενημέρωσης.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για την φύλαξη των ΑΕΙ και τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιδιώκει να δημιουργήσει στρατιές πελατών για τα ιδιωτικά κολλέγια, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «εισάγει ένα νόμο που υπηρετεί ιδεοληψίες για να παίρνει τα εύσημα της Ελληνικής Λύσης». Επέρριψε δε ευθύνες στην κυβέρνηση για απουσία διαλόγου και πάγωμα των προσλήψεων στην εκπαίδευση, κάνοντας λόγο για απερίσκεπτο τρόπο με τον οποίο «ανοιγοκλείνουν τα σχολεία».

«Το νομοσχέδιο συζητείται στον δημόσιο διάλογο βδομάδες ολόκληρες, στη Βουλή είναι πάνω από 150 οι εγγεγραμμένοι, γίνεται διάλογος μέχρι τέλους» απάντησε η Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι η χώρα μας φέτος προχώρησε σε 50.000 προσλήψεις στην εκπαίδευση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αν ήταν εκείνος στην κυβέρνηση τα σχολεία θα ήταν κλειστά από την αρχή μέχρι το τέλος της πανδημίας και τα παιδιά θα ήταν στο μαύρο γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση πολέμησε λυσσαλέα την τηλεκπαίδευση.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qkmXPe
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη