ΥΠ.ΠΟ.Α: «Οι εργαζόμενοι δεν εκφράζονται από αυτούς που παίζουν συγκεκριμένα πολιτικά παιχνίδια»

ΥΠ.ΠΟ.Α: «Οι εργαζόμενοι δεν εκφράζονται από αυτούς που παίζουν συγκεκριμένα πολιτικά παιχνίδια»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν εκφράζονται από αυτούς που παίζουν συγκεκριμένα πολιτικά παιχνίδια, και εκφράζουν μεγάλη ικανοποίηση που πλέον το λόγο έχει λάβει η ελληνική δικαιοσύνη.

Μέσα στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι εκτός από τα θύματα και τους ανθρώπους των τεχνών που έχουν πραγματικά λόγους να τοποθετούνται δημόσια, υπάρχουν και παραφυάδες που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την τραγική περίσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα στον ευρύτερο χώρο του Πολιτισμού και εκφράζουμε την μεγάλη ικανοποίηση μας που πλέον το λόγο έχει λάβει η ελληνική δικαιοσύνη, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα αποδώσει ακέραια τις ευθύνες σε όσους αποδειχθούν ένοχοι.

Ταυτόχρονα, δηλώνουμε, πως κατανοούμε απόλυτα το μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Παρατηρούμε, ωστόσο, πως εκτός από τα θύματα και τους ανθρώπους των τεχνών που έχουν πραγματικά λόγους να τοποθετούνται δημόσια, υπάρχουν και παραφυάδες που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την τραγική περίσταση για τους δικούς τους ανοίκειους σκοπούς.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε, ως οφείλουμε, το σύνολο της κοινής γνώμης πως οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, ενός συλλόγου που δεν ήταν ποτέ συνδικαλιστικός, αλλά πλέον έχει απολέσει και τον επιστημονικό του χαρακτήρα, δεν εκφράζουν τις απόψεις και τις θέσεις των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α.

Εκφράζουν μόνο τις σκοπιμότητες μιας μικρής παραομάδας που λειτουργεί μόνο για να εξυπηρετεί πολιτικά την εξωκοινοβουλευτική παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑvia Ειδήσεις https://ift.tt/3bxBMb0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.