Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι του αγώνα

Ούτε μαθηματικές πλέον οι ελπίδες του ΝΠΣ Βόλος για είσοδο στα play off της Super League 1.  Κλείδωσε η οκτάδα των ομάδων που θα παλέψει για να αποφύγει υποβιβασμό και μπαράζ παραμονής, μέσω των play out της Super League 1.

Έξι βαθμοί χωρίζουν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά... δεν είναι αυτό που φαίνεται! Η αποστολή για το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες.

Για την δεύτερη μέρα της διεξαγωγής της 24ης αγωνιστικής της Super League 1, η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

H 24η αγωνιστική της Super League 1 συνεχίζεται σήμερα με το παιχνίδι ανάμεσα στην Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ στην έδρα του και πάει στo… σπίτι της αντιπάλου του, για να πάρει κάτι θετικό. Φυσικά αν φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα πάρει βαθιά… ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Λαμία νίκησε την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» με 1-0 και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ώστε να επικρατήσει και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οπότε το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το ματς Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:15, μπορεί να το δει στο Novasports 3HD.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη