Μελίνα Κυριακοπούλου: Νέα καταγγελία, η ηθοποιός επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση και Αγγελικής Λάμπρη

Μελίνα Κυριακοπούλου: Νέα καταγγελία, η ηθοποιός επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση και Αγγελικής Λάμπρη

Η ηθοποιός Μελίνα Κυριακοπούλου προχώρησε σε μία καινούργια καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που είχαν καταγγείλει νωρίτερα η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά.

H γνωστή ηθοποιός, την οποία πολλοί από εμάς θυμόμαστε από την παρουσία της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, επιβεβαίωσε με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» παλαιότερες καταγγελίες.

Στην τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή, περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή την τραυματική εμπειρία της από την οντισιόν – παγίδα που βίωσε στο παρελθόν από τον γνωστό ηθοποιό -σκηνοθέτη, όπως μεταδίδει το thecaller. «Βρέθηκα σε ένα κλειδωμένο θέατρο χωρίς να υπάρχει άλλος ηθοποιός. Την ώρα του αυτοσχεδιασμού έκλεισε τα φώτα και έκανε τις πράξεις που ταιριάζουν και όσα έχουν καταγγελθεί από την Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη.»



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rsLnX1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη