«Γκέλα» του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης

intime

O ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει τον ένα πόντο χάρη στο χρυσό γκολ που πέτυχε ο Ίνκασον στο 88′.

Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προσπάθησε να γίνει απειλητικός, με τον Ουάρντα να μην μπορεί να ευστοχεί με κεφαλιά στο 3΄. Λίγα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσιά έχασαν και δεύτερη καλή ευκαιρία, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να στέλνει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ στο 14΄, με τον Μπρόυσιτς να σεντράρει από τα αριστερά στον Σβίλκα, αλλά το σουτ του Λιθουανού στην συνέχεια να είναι αρκετά άστοχο. Στο 23΄ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-0, με τον Κρμέντσικ να σουτάρει μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά στην συνέχεια να μπλοκάρεται το σουτ από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Νταβίνο Βερχλουστ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι και εκείνο το διάστημα είχε κατοχή μπάλας με 65% έναντι των φιλοξενούμενων που είχαν με 35%.

Δείτε περισσότερα στο overfm.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3q4A3QU
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη