Προσλήψεις δικηγόρων στο ταμείο παρακαταθηκών & δανείων

Προσλήψεις δικηγόρων στο ταμείο παρακαταθηκών & δανείων

Προσλήψεις δικηγόρων στο ταμείο παρακαταθηκών & δανείων

Ανακοίνωση για την προκήρυξη πλήρωσης τεσσάρων (4) θέσεων δικηγόρων, πλήρους απασχόλησης, με έμμισθη εντολή, κατόπιν επιλογής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν.4194/2013, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη στελέχωση της Νομικής Υπηρεσίας του Τ.Π. & Δανείων.

Ειδικότερα, οι δικηγόροι που θα προσληφθούν, θα καταλάβουν τέσσερις (4) κενές οργανικές θέσεις με έμμισθη εντολή στην Κεντρική Υπηρεσία (Ακαδημίας 40, ΤΚ:10174, ΑΘΗΝΑ) του Τ.Π. & Δανείων, όπως προβλέπονται στη με αριθμό 3673/31-1-2019 (ΑΔΑ:Ψ6ΚΨ469ΗΗ7-ΠΤΚ) απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Π. & Δανείων, περί κατανομής θέσεων προσωπικού στις οργανικές θέσεις του Τ.Π. & Δανείων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας σε κλειστό φάκελο είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, προς  το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ (Διεύθυνση Διοικητικού–Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού–Ακαδημίας 40, Αθήνα, ΤΚ:10174), με ονοματεπώνυμο και την ένδειξη «Αίτηση - Δικαιολογητικά Προκήρυξης θέσης Δικηγόρου», κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30-14:30, σε αποκλειστική προθεσμία από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης στον ημερήσιο
τύπο έως και την 10η Μαρτίου 2021.

Η προκηρυξη ΕΔΩ



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tfOh39
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη