Θεσσαλονίκη: Δηλώθηκε εξαφάνιση για τον ράπερ που απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, πού ερευνούν οι Αρχές

Θεσσαλονίκη: Δηλώθηκε εξαφάνιση για τον ράπερ που απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, πού ερευνούν οι Αρχές

Έρευνες σε όλη την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία από την Τρίτη για τον εντοπισμό του γνωστού ράπερ Lamanif. Όταν χάθηκαν τα ίχνη του, η γιαγιά του δήλωσε την εξαφάνισή του.

Συγκεκριμένα, δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του video «Joker», το οποίο είναι στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube, ο γνωστός ράπερ Lamanif απείλησε πως θα αυτοκτονήσει.

Ο ράπερ, τα ξημερώματα της Τρίτης ανέβασε στο Instagram μία ανάρτηση στην οποία άφηνε να εννοηθεί πως θα αυτοκτονήσει, με αφορμή ένα video με προσωπικές του στιγμές με μία κοπέλα, το οποίο τράβηξε μία άλλη γυναίκα που βρισκόταν στον χώρο.

Το video κυκλοφόρησε στα social media και άρχισε να αναπαράγεται από τρίτους, προκαλώντας την οργή του 24χρονου.

«Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.

Η ανάρτησή αυτή σβήστηκε μετά από λίγο, όπως σβήστηκαν και τα ίχνη του, με αποτέλεσμα η γιαγιά του να δηλώσει την εξαφάνισή του, όπως αναφέρει το makthes.gr, ενώ από χθες έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές και έχει ξεκινήσει αναζήτησή του, τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YZCWGA
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη