Σάκης Αρναούτογλου: Τελειώνουν οι ζέστες, επιστρέφει ο χειμώνας

Σάκης Αρναούτογλου: Τελειώνουν οι ζέστες, επιστρέφει ο χειμώνας

Οι υψηλές θερμοκρασίες που βιώνουμε αυτή την περίοδο πλησίαζουν στον τέλος τους και θα αντικατασταθούν από χειμώνα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρίν λίγες ημέρες αναμέναμε «αργοπορημένες» αλκυονίδες. Αυτές λοιπόν οι μέρες τελειώνουν και αναμένεται ο καιρός να αλλάξει σημαντικά από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο καιρός από τις 12 με 13 Φεβρουαρίου θα πάρει μία πιο ψυχρή διάθεση ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει η πτώση της θερμοκρασίας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολογός της ΕΡΤ, αναφέρει «τη Δευτέρα θα έχουμε μια σοβαρή αλλαγή του καιρού, κυρίως από πλευράς ανέμων, το τονίζω. Θα φυσήξει παντού -πολύ δυνατά- και σε θάλασσα και ξηρά, ενώ θα έχουμε και κάποιες βροχές. Θα είναι σφοδροί οι άνεμοι στη χώρα, θέλει προσοχή, κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Θράκη, μετά το μεσημέρι.»

Ακόμη για την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα το επόμενο Σάββατο, περιμένουμε κάποιες βροχές και καταιγίδες αφού όπως αναφέρει «βαρομετρικά χαμηλά θα φέρουν κάποιες αξιόλογες βροχοπτώσεις και καταιγίδες και στη Νότια Ευρώπη, αλλά ο καιρός ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα μαλακός».

Η θερμοκρασία λοιπόν αναμένεται να επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, δηλαδή γύρω στους 8 με 10 βαθμούς στην Βόρεια- πεδινή- Ελλάδα, γύρω στους 10 με 12 στις υπόλοιπες περιοχές, μονοψήφιες θερμοκρασίες στις ορεινότερες περιοχές», όπως καταλήγει ο Σάκης Αρναούτογλου.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pYEVqt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη