Έξαλλη η Καινούργιου με τον Κούγια - Της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα

Έξαλλη  η Καινούργιου με τον Κούγια - Της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα

Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να μιλήσει για την υπόθεση, όμως μία ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως τον ενόχλησε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει τη Δευτέρα ο Αλέξης Κούγιας ότι δε θα αναλάμβανε ποτέ υποθέσεις παιδεραστίας.

Ο δικηγόρος τότε της απάντησε: «Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα».

Τότε η παρουσιάστρια θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις. Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε ξαφνικά το τηλέφωνο.

Σε αυτό το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με εμφανή ένταση .

«Σας παρακαλώ κύριε Κούγια. Σας έκανα μια ερώτηση πολύ ευγενικά. Με ακούτε; Το έκλεισε παιδιά. Πείτε μου σας παρακαλώ. Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω την πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς δεν έχει παιδοφιλία, πώς δεν έχει παιδεραστία κύριε Κούγια; Αφού το λέει η κατάθεση. Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο. Τι θέλει τελικά να βγαίνουν και να τον βρίζουν; Αυτό θέλει», είπε μεταξύ άλλων η εξοργισμένη Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη χθες Τρίτη 23/2 και στo Πρωινό αλλά και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου ο γνωστός δικηγόρος έκλεισε το τηλέφωνο πριν προλάβουν οι παρουσιαστές να ολοκληρώσουν τις ερωτήσεις τους.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qTQBv9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη