Απάντηση Γεωργιάδη σε Κατρούγκαλο: «Εμείς διορθώνουμε τα λάθη μας»

intime

Οι κυβερνητικές αποφάσεις για την λειτουργία ή όχι του take away σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική άλλαζαν ανά μία ώρα, δημιουργώντας σύγχυση και καταλήγοντας εν τέλει στο ότι δεν αλλάζει τίποτα. Πάνω σε αυτό το γεγονός, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε μέσα από το twitter «Το να διορθώνεις τα λάθη γρήγορα δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη».

Αφορμή για τις δηλώσεις Γεωργιάδη ήταν ένα tweet του κυρίου Γιώργου Κατρούγκαλου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με αφορμή τα μπρος πίσω στην απόφαση για το Take Away, έκανε δική του δήλωση πρός τον κύριο Γεωργιάδη μέσα από το twitter αναφέροντας πως «Το πρωί επιχειρηματολόγησε από το μόνιμο στασίδι Αυτιά για την κατάργηση του Take away το Σαββατοκύριακο. Σύνθημα μας η Συνέπεια!»

{https://twitter.com/gkatr/status/1358033364058591233}

Σε αυτή τη δήλωση ήρθε ο υπουργός Ανάπτυξης να απαντήσει λέγοντας, «Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν.»

{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1358033440055123969}

Ενώ συνέχισε ξεκαθαρίζοντας προς ποιον αναφερόταν η παραπάνω δήλωση γράφοντας, «Και αν αναρωτιέστε σε ποιους αναφερόμουν πάρτε μία γεύση ...»

{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1358033598264315905}



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YOQfJJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη