Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν έναν γκέι, θα αγωνιστώ για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»

SCREENSHOT/YOUTUBE

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητά του, μίλησε για την Αγγελική Λάμπρη ενώ τόνισε πώς θα αγωνιστεί για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Νιώθω καλύτερος σεναριογράφος από ποτέ

Ο γνωστός σεναριογράφος-ηθοποιός μιλάει για τη σειρά την οποία γράφει και αποκαλύπτει ποιο θα είναι το περιεχόμενό της ενώ σημειώνει ότι σκοπεύει να τη δώσει και στο εξωτερικό.

 

Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ για τη ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα

  Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, και δηλώνει ότι δεν τον κουράζει αυτό καθώς θέλει να βοηθηθούν όσα περισσότερα άτομα γίνεται και αναφέρθηκε στις διακρίσεις σε βάρος της διαφορετικότητας, και δηλώνει αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων στην Ελλάδα.

Ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να βρίσκεται σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι.

«Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Αλλά και στο πώς το επικοινωνείς. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τότε νόμιζες πως ήσουν ο μόνος στον κόσμο.

Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Έβλεπα αυτό. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν. Ήταν καρικατούρα. Άρα έλεγες εκεί θα είμαι κα εγώ.

Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Γιατί για να δώσεις συμβουλή πρέπει να γνωρίζεις τη ζωή του…Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος γι΄αυτό!

Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι.

Το μόνο που με απασχολούσε, επειδή ήμουν 600 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μου, ήταν να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς μου δεν έχουν κανένα θέμα, έμεινα ήσυχος. Αν υπήρξε σούρουρο από γνωστούς τους, τους απομάκρυναν.

Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει. Έχω να τους δω πολύ καιρό. Από τον Οκτώβρη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Να ενωθούν οι γυναίκες, να μάθει ο άνδρας πώς να συμπεριφέρεται στη γυναίκα

Τέλος μιλώντας για την γενναία απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη τόνισε:   «Θαυμάζω απεριόριστα τη Σοφία Μπεκατώρου. Είναι πρότυπο. Η ισότητα δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Πρέπει να μάθει ένας άντρας πως να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα»   **Η συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη μαγνητοσκοπήθηκε πριν τα γεγονότα με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση


via Ειδήσεις https://ift.tt/3tg6Kwu
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη